جام جم آنلاین، حسین رحیمیان صبح امروز شنبه در گفتگو با خبرنگاران رسانه ها اظهار کرد: طی دریافت گزارش شکایت مردمی، پرونده تقلب در ساخت و ارائه کمد و کابینت به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در شعبه بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان سنندج رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق شاکی برای جبران خسارت، به پرداخت ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم کرد.
رحیمیان گفت: بازرسان اداره صمت شهرستان سنندج، پس از دریافت گزارش شکایت مردمی و انجام مراحل کارشناسی این پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی در ادامه یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون ۶۲ پرونده به ارزش ۱۵ میلیارد، تقلب و گرانفروشی در خصوص کابینت در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان