حسین رحیمیان:

متخلفان عرضه خشکبار در کردستان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از محکومیت مالی ۱۳ میلیارد ریالی متخلفان عرضه آجیل و خشکبار در استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۸۰۷۲۱
نویسنده سیددارا سیدعباسی

جام جم آنلاین، حسین رحیمیان صبح امروز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۵۲ پرونده تخلف به ارزش ۳۰ میلیارد و ۷۳۷ میلیون ریال در استان در زمینه عرضه خشکبار تشکیل شد.

وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه ، ۳۲ پرونده در کالا و خدمات به ارزش ۵۳۸ میلیون ریال و ۲۰ پرونده قاچاق به ارزش ۲۸ میلیارد و ۴۷۵ میلیون ریال در حوزه خشکبار تشکیل شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان ادامه داد: تعزیرات حکومتی دستگاه رسیدگی کننده به تخلفات اقتصادی است و ضابطین قضایی و دستگاههای کاشف وظیفه دارند تشکیل پرونده دهند و آن را به تعزیرات ارسال کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها