سپاهان طلسم لیگ قهرمانان را شکست

سرانجام سپاهان طلسم تیمهای ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا را شکست تا پس از گذشت 6 سال از آغاز این لیگ ، نماینده ای در جمع 4 تیم مرحله نیمه نهایی داشته باشیم.
کد خبر: ۱۴۷۲۳۶

بازی 2 تیم سپاهان ایران و کاوازاکی ژاپن در حالی آغاز شد که سپاهان با احتیاط برای کنترل بازی و کاوازاکی با شتاب برای زدن گل و آسوده کردن خیال خود نقشه کشیده بودند.
اگر چند دقیقه ابتدایی نیمه اول را نادیده بگیریم باید کاوازاکی را تیم برتر بازی بدانیم. این تیم بارها و بارها تا آستانه رسیدن به گل برتری پیش رفت اما سپاهان درون چارچوب دروازه فردی را داشت که به قول پیمان یوسفی ، با وجود عکس العمل های مناسب ، از بخت بالایی هم برخوردار بود. عباس محمدی بارها کارلوس جونینیو و جونگ تائه سی را ناکام گذاشت و در موقعیت های دیگر مدافعان سپاهان و چند بار هم بی دقتی مهاجمان کاوازاکی اجازه نداد تیم ژاپنی به گل برسد.
سپاهان که می دانست در صورت پذیرفتن گل ، بخت پایینی برای رسیدن به گل خواهد داشت ، کوشید بازی را تحت کنترل خود درآورد و در دقایقی که بازیکنان کاوازاکی به بازی شتاب می دادند، سپاهانی ها بازی را از سرعت می انداختند تا تیم حریف راهی به سوی دروازه خودی پیدا نکند.
لوکا بوناچیچ برای آن که بازی را از دست ندهد همه راهها را بر حریف بست و بخت هم یار او بود تا سرانجام کار پس از 120 دقیقه بازی به ضربات پنالتی کشیده شد. در ضربات پنالتی هادی عقیلی ، محرم نویدکیا، عبدالوهاب ابوالهیل ، فرشاد بهادرانی و جلال اکبری برای سپاهان گل زدند و پنالتی سوم کاوازاکی از سوی اورازاما به خارج رفت تا کاوازاکی در روزی که تماشاگران پرشورش 120 دقیقه ایستاده به تشویق تیم خود پرداختند تن به شکست دهد.

صعود نماینده دوم ژاپن

اگرچه کاوازاکی در خانه خود، بازی با سپاهان را واگذار کرد؛ اما دیگر نماینده ژاپن یعنی اوراوا ردز که هفته پیش در خانه 2 بر یک جونبوک موتورز کره جنوبی را شکست داده بود، در خارج از خانه 2 بر صفر به برتری رسید تا راهی مرحله نیمه نهایی شود.

بازیهای نیمه نهایی

بازیهای رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان ، چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود. سپاهان که در مرحله یک چهارم نهایی میزبان بازی رفت بود، در مرحله نیمه نهایی هم میزبان بازی رفت است.
تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه اختصاصی ذوب آهن در فولادشهر میزبان یکی از دو تیم الهلال عربستان یا الوحده امارات است و بازی برگشت را 3 هفته پس از آن (چهارشنبه 2 آبان) در زمین حریف انجام خواهد داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها