در مرحله یک چهارم نهایی از بازی های لیگ قهرمانان آسیا ، دور برگشت این مسابقات که در ورزشگاه تودوروکی شهر کاوازاکی ژاپن برگزار شده بود ، تیم فوتبال سپاهان موفق شد در یک دیدار نفس گیر بر تیم فوتبال کاوازاکی ژاپن در ضربات پنالتی با نتیجه 5 بر 4 غلبه کرده و به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند.
قضاوت این بازی بر عهده سعید کمیل داور کویتی بود.
برای تیم سپاهان در ضربات پنالتی ،هادی عقیلی ، محرم نویدکیا ، عبدالوهاب ابوالهیل ، فرشاد بهادرانی و جلال اکبری گل زدند و گلهای تیم ژاپنی را هم کارلوس جونینهو
، کازوکی گاناها ، ماسوهیرو اوهاشی و شوهی ترادا به ثمر رساندند ضمن انکه هیرویوکی تانیگاچی ضربه پنالتی خود را
برای کاوازاکی به بیرون زد.
در این بازی داور به عبدالوهاب ابوالهیل و و محسن بنگر بازیکنان سپاهان در دقایق 28 و 60 کارت زرد نشان داد.
سپاهان 11 مهر در اصفهان به میدان میرود
به گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا ، بعد از آنکه دو تیم در 90 دقیقه و دو وقت اضافه بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رساندند ، هیرویوکی تانیگوچی پنالتی چهارم میزبان را به باد داد تا جلال اکبری ضربه پنجم را هم برای سپاهان وارد دروازه آبی های کاوازاکی کند و نماینده ایران به نیمه نهایی برسد.
سپاهان در بازی رفت نیمه نهایی در روز سوم اکتبر (11 مهر) میزبان خواهد بود.