مدیرکل کمیته امداد مازندران اعلام کرد؛

تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال مددجویان مازندران

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال مددجویان تحت پوشش تخصیص داده شده است.
کد خبر: ۱۴۷۱۸۶۲

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،میثم معافی شامگاه یکشنبه در چهارمین همایش ملی قرض نیکو با محوریت الگوی مطلوب تجهیز منابع قرض‌الحسنه که به میزبانی فریدونکنار در مجتمع فرهنگی شهید رجایی برگزار شد، اظهار داشت: شبکه بزرگ من قرض‌الحسنه امشب در کنار هم جمع شده تا همانند گذشته کار خیر و بزرگ دیگری را رقم بزند.

وی افزود: ما خیرانی در استان مازندران داریم که بدون سو پیشینه گرفتن از زندانیان آن‌ها را حمایت می‌کنند و مشغول فعالیت می‌شوند، اکثر خیران مازندرانی کارآفرین و تولیدکننده هستند و این موضوع وجه مثبتی برای خانواده‌های بی‌بضاعت و مددجویان است.

مدیر کل کمیته امداد امام مازندران ادامه داد: ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان گردش مالی در این استان داریم، تخصیص هزار میلیارد تومان برای وام اشتغال و تخصیص هزار میلیارد تومان برای خانواده‌های بی‌بضاعت پرداخت شده است.

معافی خاطرنشان کرد: صندوق قرض‌الحسنه مازندران در طی چند ماه اخیر رتبه اول در کشور را کسب کرد و در این همایش کانون حامیان صندوق شکل خواهد گرفت.

وی در پایان یادآور شد: ما باید به فرمان مقام معظم رهبری تولید شبکه داشته باشیم و فقر را به گفته امام علی (ع) باید کُشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها