اجرای ۲ هزار میلیارد ریال پروژه آسفالت‌ریزی در راه‌های پارس‌آباد

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای پارس‌آباد مغان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۸۵ کیلومتر از راه‌های این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال آسفالت‌ریزی شده است.
کد خبر: ۱۴۶۲۲۵۴

 به گزارش جام جم آنلاین،آیدین مرادی در مراسم رونمایی از خدمات ۳۳ ماهه دولت شهید رئیسی در پارس‌آباد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان خدمت اظهار کرد: راه و سیره شهدای خدمت به ویژه رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی ادامه دارد و راهداران شهرستان پارس‌آباد نیز با خدمت صادقانه به مردم دین خود را به این شهدا ادا خواهند کرد.

اجرای ۲ هزار میلیارد ریال پروژه آسفالت‌ریزی در راه‌های پارس‌آباد
وی از اصلاح هندسی و ایمن‌سازی مسیر سه‌راهی فرودگاه و احداث روشنایی از سه‌راهی فرودگاه تا اجیرلو در محدوده این شهرستان خبر داد و گفت: علاوه بر این ورودی شهر پارس‌آباد از سمت بیله‌سوار ایمن‌سازی، آشکارسازی و ساماندهی شده است.
عضو شورای اداری شهرستان پارس‌آباد همچنین از اجرای روشنایی در نقاط پرتصادف از جمله تقاطع‌های ایران آباد، مغانسر، پل عنبرلو، بران و چهل پله خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای پارس‌آباد در ادامه نصب گاردریل و نیوجرسی، تعمیرات ابنیه فنی، تهیه و نصب تابلو و علایم ایمنی، خط‌کشی راه‌های اصلی، فرعی و روستایی و عملیات نگهداری راه و ابنیه را از دیگر خدمات راهداری پارس‌آباد طی سه سال اخیر ذکر کرد.
مرادی همچنین از اجرای عملیات روکش آسفالت جاده ترانزیتی پارس‌آباد – بیله‌سوار، راه اصلی سربند – اردبیل و روکش آسفالت راه‌های روستایی قوشاقشلاق، گوشلو – ملاکندی، محمودآباد – پل عنبرلو، ایران آباد - پاراقشلاق توسط در دولت سیزدهم خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها