جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ هادی کيان مهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پليس بیان داشت: سال گذشته در پي سرقت بيش از 5 ميليارد تومان طلا از منزل يکي از شهروندان در يکي از محلات شاهين شهر موضوع شناسايي و دستگيري سارقان به صورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي این فرماندهی قرار گرفت.
وي افزود: در نتيجه تحقيقات تخصصي کارآگاهان پليس آگاهي و جمع آوري سرنخ هاي موجود در کمتر از چند روز سارقان که 2 نفر از افراد سابقه دار شهرستان بودند شناسايي و مشخص شد متهمان پس از سرقت از اين شهرستان به مکاني نا معلوم متواري شده اند.
فرمانده انتظامی شهرستان شاهين شهر و ميمه تصريح کرد: کارآگاهان پليس آگاهي که در صدد دستگيري متهمان متواري بودند با اشراف اطلاعاتي خود از حضور دوباره سارقان در شاهين شهر و اختفاء آنها در يک پاتوق بزهکارانه در يکي از محلات اين شهر مطلع و صبح امروز پس از هماهنگي قضايي در عملياتي ضربتي هر 2 متهم را به همراه 5 فرد بزهکار ديگر دستگيرکردند.
این مقام انتظامی با اشاره به معرفي متهمان به مرجع قضائی بر عزم جدي پليس در برخورد با سارقان و مخلان امنيت عمومي تأکید و از شهروندان خواست با رعايت هشدار هاي انتظامي، فرصت را از سارقان سلب و در صورت مشاهده موارد مشکوک در سطح محلات از طریق تماس با شماره 110 موضوع را به پليس اطلاع دهند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد