حفظ منابع آبی اولویت شهرداری قم

مدیر عامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم: تمرکز مدیریت شهری در سال‌های گذشته کاهش وابستگی به آب شرب بوده و امیدواریم با راه‌اندازی تصفیه‌خانه ثانویه پساب، این روند ادامه‌دار باشد.
کد خبر: ۱۴۵۱۹۵۸

به گزارش جام جم آنلاین،پیام جوادیان گفت: بیش از ۵ سال است در حال کار کردن بر این مسئله بوده و پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین آب را انجام داده‌ایم.
وی افزود: تا روز‌های پایانی سال ۱۴۰۲ بحث خط انتقال را از تصفیه‌خانه جامع شهر قم تا بوستان رضوان داشتیم که آنجا تأسیسات تکمیلی تصفیه ثانویه ما وجود دارد.
مدیر عامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم گفت: در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۳ به دنبال آنیم تا بتوانیم ۲۵۰ لیتر در ثانیه را عملی کنیم و  پساب تصفیه‌شده که هم از نظر زیست‌محیطی و هم شرعی وضعیت مناسبی دارد در کمربند سبز و عرصه‌های جنگلی استفاده، و طبق یک افق ۴ یا ۵ ساله بتوانیم فضای سبز شهر قم را بیمه کنیم. 
وی خاطرنشان کرد: یک زمانی در شهر قم ۱۰۰ درصد آب مصرفی فضای سبز آب شرب بود، اما در حاضر و طبق برنامه‌هایی که انجام دادیم، این عدد تا ۸۰ درصد کاهش داشته است و این آب شرب برای آبیاری فضای سبز با جایگذاری منابع جدید هر سال کمتر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها