وزیر امور خارجه چین:

تلاش‌ها برای ایجاد کشور مستقل فلسطینی باید افزایش یابد

وزیر امور خارجه چین بر افزایش تلاش‌ها برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی تاکید کرد.
کد خبر: ۱۴۴۵۶۸۰

به گزارش جام جم آنلاین، وزیر امور خارجه چین امروز شنبه در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که پکن از جامعه بین المللی می‌خواهد تا تلاش‌ها برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی را بیشتر کند.

این دیپلمات همچنین از لزوم تشکیل یک کنفرانس صلح بین المللی گسترده‌تر و مؤثرتر در مورد مساله فلسطین به منظور «دستیابی به همزیستی مسالمت آمیز فلسطین و اسرائیل» صحبت کرد.

حمله رژیم صهیونیستی به غزه در حالی ادامه دارد که دامنه جنایات این رژیم در غزه صدای بسیاری از متحدان اروپایی و غربی این رژیم را هم درآورده.

به گزارش وزارت بهداشت غزه تعداد شهدای غزه در این مدت از ۲۸ هزار نفر فراتر رفته و هنوز هم جنایات این رژیم ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها