آتش سوزی خودرو حامل دانش آموزان در ممسنی

آتش سوزی خودرو حامل دانش آموزان در ممسنی هفت مصدوم برجای گذاشت.
کد خبر: ۱۴۳۸۹۰۳

به گزارش جام جم آنلاین،رئیس اداره آموزش و پرورش بخش دشمن زیاری ممسنی گفت: بر اثر آتش سوزی خودروی حامل دانش آموزان ناشی از سانحه رانندگی هفت دانش آموز مصدوم شدند.
فرشید دهقانی افزود: یک خودروی پژو حامل دانش آموزان در حال تردد از مرکز بخش دشمن زیاری به سمت روستای ده گپ در حوالی پل نزدیک این روستا از کنترل راننده خارج شد و به گارد ریل کنار جاده برخورد کرد.
وی بیان کرد: پس از خارج کردن دانش آموزان از خودرو و گذشت حدود ۱۵ دقیقه از سانحه، سواری پژو دچار آتش سوزی می‌شود.
دهقانی گفت: در این حادثه دانش آموزان مصدوم، برای درمان با آمبولانس به بیمارستان ممسنی منتقل شدند.
رئیس اداره آموزش و پرورش بخش دشمن زیاری ممسنی بیان کرد: شش دانش آموز پس از درمان از بیمارستان مرخص شدند و یک مصدوم دیگر با تشخیص پزشک روند درمان را طی می‌کند و حال عمومی او خوب است.
دشمن زیاری یکی از بخش‌های شهرستان ممسنی با مرکزیت روستای دولت آباد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها