گفت وگوی تمدنها با توسعه صنعت گردشگری تحقق پذیر است
فارس: وزیر کار و امور اجتماعی گفت: توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر برای بازدید از میراث فرهنگی کشور ، یکی از مهمترین راههای گفت وگوی میان تمدن ها در جهان امروز است.
کد خبر: ۱۴۳۸۸۹
محمد جهرمی در حاشیه مراسم توسعه گردشگری برای سرمایهگذاری افزود: یکی از مهمترین راه های تحقق گفتوگوی میان ملت ها و تمدن ها ، توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر به کشورمان است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف جذب گردشگر، آشنایی آنان با فرهنگ کهن و تاریخ پربار ایران زمین است اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف جذب گردشگر و آماده ساختن زیرساخت ها و محیط گردشگری و فرهنگی، نمایش و معرفی آثار کهن، زیبا و تاریخی کشورمان به آنان است.
وزیر کار و امور اجتماعی با اشاره به اینکه ایران از نظر فرهنگی و تاریخی کشوری غنی شناخته می شود تصریح کرد: ایران اسلامی به دلیل شرایط خاص فرهنگی، تاریخی و اسلامی خود مورد تهاجم تبلیغات شدید غربیان و دشمنان قرار گرفته است که راه برون رفت از این مشکل تنها با گسترش صنعت گردشگری و آماده ساختن بسترهای مناسب برای ورود و پذیرش گردشگران از سرار دنیا محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از راه های اصلی برای توسعه صنعت گردشگری، دعوت و ارائه فراخوان همکاری برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی با شرایط بسیار استثنایی است که خود می تواند علاوه بر تشویق سرمایه گذاران، در راستای اشاعه فرهنگ و شناخت دیگر ملل از ایران بسیار موثر واقع شود.
جهرمی با اشاره به لزوم گسترش تبلیغات در زمینه گردشگری گفت: یکی از مهمترین عرصه هایی که از نظر اقتصادی و کارآفرینی در جهان به عنوان یکی از قطب های مهم شناخته می شود، صنعت گردشگری است که باید برای معرفی صحیح آثار فرهنگی، تاریخی کشورمان از فن آوری های نوین به خوبی بهره ببریم.