چالش به شیوه نوروز ۷۲

انگار مد شده که در فضای مجازی می‌گویند «چالش داشتیم وقتی چالش مد نبود.» این حکایت ویدئوی قدیمی برنامه نوروز ۷۲ است که همین را نشان می‌دهد.
کد خبر: ۱۴۳۳۱۷۳

به تازگی یک ویدئو از آیتم‌های نوروز ۷۲ در فضای مجازی بازپخش شده که حال و هوای خاطره‌انگیز آن روز‌ها را برای مخاطب یادآوری می‌کند؛ ویدئویی که از ابتدا تا انتهای آن، جملات طنز برای درگیر کردن مخاطبان بود، اما در واقع چالشی برای یک دوربین مخفی شد.

گزارشگر به میان مردم می‌رود و جمله بی‌ربطی را می‌پرسد و بعد، منتظر پاسخ آن‌ها می‌ماند. برخی مخاطبان گیج می‌شوند و برخی هم شروع می‌کنند به پاسخ دادن‌های بی‌سر و ته. همین الان هم بعد از گذشت سی سال از آن برنامه، تماشای آن خنده‌دار و جذاب است.

نوروز ۷۲ به نویسندگی و کارگردانی داریوش کاردان بود که تلاش می‌کرد با حال و هوای طنز، مخاطبان را سرگرم کند. حالا تماشای این ویدئو، با همان تیپ و قیافه‌های آن دوران، خاطره دهه ۷۰ را برای بسیاری زنده کرده است. دورانی که کانال‌های تلویزیونی محدودتر بود و تنوع این روز‌ها در اختیار مخاطبان نبود، اما همین برنامه‌‎ها هم برای مخاطبان سرگرم‌کننده و خاطره‌انگیز بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها