به گزارش جام جم آنلاین، دکتر احمد نوروزی معاون برونمرزی سازمان صدا و سیما در این پیام نوشت: شهادت فرح عمر و ربیع المعماری در حمله ددمنشانه صهیونیستها به جنوب لبنان را تبریک و تسلیت عرض نموده و همبستگی خود را با شما و تمام کارکنان شبکه المیادین اعلام می نماییم.
معاون برون مرزی صدا و سیما افزود : این دو عزیز به کاروان 60 شهید خبرنگار و نیز به کاروان همه شهدایی پیوستند که در تجاوز صهیونیست ها به باریکه غزه و در راه قدس به شهادت رسیدند.
نوروزی تاکید کرد : مسیر اطلاع رسانی مقاومت به رغم تمام دشواریها ادامه خواهد یافت و ماهیت این دشمن ددمنش را آشکار خواهد نمود و کلمه حق و حقیقت در اوج باقی خواهد ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد