به گزارش جام جم آنلاین، دکتر احمد نوروزی معاون برونمرزی سازمان صدا و سیما در این پیام نوشت: شهادت فرح عمر و ربیع المعماری در حمله ددمنشانه صهیونیستها به جنوب لبنان را تبریک و تسلیت عرض نموده و همبستگی خود را با شما و تمام کارکنان شبکه المیادین اعلام می نماییم.
معاون برون مرزی صدا و سیما افزود : این دو عزیز به کاروان 60 شهید خبرنگار و نیز به کاروان همه شهدایی پیوستند که در تجاوز صهیونیست ها به باریکه غزه و در راه قدس به شهادت رسیدند.
نوروزی تاکید کرد : مسیر اطلاع رسانی مقاومت به رغم تمام دشواریها ادامه خواهد یافت و ماهیت این دشمن ددمنش را آشکار خواهد نمود و کلمه حق و حقیقت در اوج باقی خواهد ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است