رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام خبر داد :

انجام بیش از ۱۷ خدمت غیر حضوری در شرکت گاز ایلام

مدیرعامل شرکت گاز ایلام:

۷۷ درصد مشترکان گاز در ایلام الگوی مصرف را رعایت می کنند

مدیرعامل شرکت گاز ایلام گفت: در حال حاضر ۷۷ درصد مشترکان گاز در ایلام الگوی مصرف را رعایت می کنند.
کد خبر: ۱۴۳۰۷۵۴

به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ محمود کشاورز اظهار داشت: ۷۲ درصد مشترکان گاز ایلام در سه پله اول فصل بندی قرار دارند و زمستان امسال گاز بهای آن‌ها افزایش نخواهد یافت.

وی افزود: در صورتی که مصرف مشترکان گاز از ۱۶ آذر تا ۱۵ اسفندماه بین ۱۰ تا ۳۵ درصد کاهش پیدا کند، علاوه بر اینکه قبوض گاز این مشترکان رایگان خواهد شد، بسته به میزان مصرف مبلغی را نیز به عنوان تشویقی بر اساس فرمول‌های مربوطه دریافت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه ۲۱۱ هزار مشترک گاز در استان بر اساس میزان مصرف در ۱۲ پله صف بندی شده‌اند، افزود: قرارگرفتن در پله چهارم یعنی شروع افزایش گاز بها است.

مدیرعامل شرکت گاز ایلام گفت: بیش از ۷۷ درصد مشترکان موجود در استان ایلام دچار افزایش گاز بها نخواهند شد و تعداد مشترکانی که قبوض گاز آن‌ها با مبالغ بالا خواهند داشت، کمتر از ۲ درصد خواهد بود.

وی ادامه داد: مدیریت مصرف گاز از سوی مردم علاوه بر کمک به تامین مناسب گاز در ماه‌های سرد به کاهش هزینه خانوار‌ها نیز کمک می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها