ایران برای فرود هواپیمای ربوده شده مجوز صادر نمی کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هواپیماربایی را عملی مذموم قلمداد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به طور اصولی مجوزی برای فرود هواپیمای ربوده شده صادر نمیکرد.
کد خبر: ۱۴۲۵۹۹
به گزارش اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، «سید محمدعلی حسینی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص هواپیمای ربوده شده شرکت هواپیمایی «اطلس جت» ترکیه اظهار داشت: هواپیمای ربوده شده ارتباطی به جمهوری اسلامی نداشته و ما هواپیماربایی را عملی مذموم قلمداد میکنیم.
وی تصریح کرد: مقامات جمهوری اسلامی در خصوص ماهیت هواپیماربایان با مقامات ترکیه موضوع را در دست بررسی دارند.
حسینی اخبار اولیه پیرامون درخواست هواپیماربایان مبنی بر عزیمت هواپیما به جمهوری اسلامی ایران را نفی کرد و تاکید کرد: هیچ یک از مقامات ذیصلاح چنین درخواستی را دریافت نکرده و این اخبار ساختگی و بی پایه است. ضمن اینکه جمهوری اسلامی ایران به طور اصولی مجوزی برای هواپیمای ربوده شده صادر نمیکرد.