17 طرح گردشگری و صنایع‌دستی در یزد آماده بهره‌برداری است

یزد- معاون توسعه مدیریت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: ۱۷ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی با اعتبار سه هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال برای هفته دولت در استان آماده بهره‌برداری است.
کد خبر: ۱۴۱۹۳۴۹

به‌ گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد میرشمسی اظهار داشت: این طرح ها در شهرستان‌های یزد، ابرکوه، میبد، اشکذر، تفت، مهریز و بهاباد به بهره‌برداری می‌رسند.

وی گفت: طرح‌های گردشگری آماده افتتاح شامل هتل، پارک طبیعت‌گردی، بوم‌گردی، اقامتگاه سنتی است که با بهره‌برداری و تکمیل این طرح‌ها در مجموع زمینه اشتغال مستقیم ۱۲۹ نفر فراهم می شود.

میرشمسی بابیان اینکه طرح‌های یاد شده با مشارکت بخش خصوصی به سرانجام رسیده است، اظهار داشت: همچنین هشت کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های تراش سنگ‌های قیمتی، معرق چوب، خراطی، سفال و سرامیک، چاقوسازی و کاربافی در شهرستان‌های میبد، ابرکوه و یزد افتتاح می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها