نماینده مردم تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد :

تولید ریل ملی در کارنامه بومی سازی کشور می درخشد

سید محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در خصوص افتتاح خط راه آهن بستان آباد- خاوران گفت : همزمان با سفر رییس جمهور به استان آذربایجان شرقی، این خط ریلی استراتژیک افتتاح شد که ذوب آهن اصفهان ریل مورد نیاز آن را تامین کرده است و بنده نیز طی بازدیدی که از این خط داشتم، گروه فنی مربوطه از کیفیت ریل تولیدی این مجتمع عظیم صنعتی ابراز رضایت نمودند.
کد خبر: ۱۴۱۳۵۱۸
جام جم آنلاین اصفهان؛ نماینده مردم تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : بنده طی چند بازدید از نزدیک فرایند تولید ریل را در ذوب آهن اصفهان مشاهده کردم، محصولی که تولید داخل آن به عنوان یک برگ زرین اساسی در کارنامه دستاوردهای بومی سازی کشور، می درخشد.  
میرتاج الدینی با اشاره به اینکه خطوط ریلی کشور از طریق ریل ذوب آهن اصفهان، توسعه می یابد، تصریح کرد : مطلع شدم رشد تولید این محصول ارزش افزا در ذوب آهن اصفهان طی ماههای آینده کلید می خورد،  ما نیز از این تولید ملی حمایت همه جانبه داریم.  
وی گفت : تامین پایدار مواد اولیه از جملات مشکلات این مجتمع عظیم صنعتی است که انشاا... با همکاری وزارتخانه ها و به ویژه وزارت صمت، این محدودیت برطرف شود تا ذوب آهن اصفهان بتواند با ظرفیت کامل سبد متنوع محصولاتش را توسعه بخشد.  
 نماینده مردم تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش آفرینی ذوب آهن اصفهان در طرح نهضت ملی مسکن نیز گفت : تیرآهن بال پهن این کارخانه در ساخت و ساز ایمن نقش بسیار موثری دارد و با توجه به زلزله خیز بودن کشورمان استفاده از این محصول نیاز است بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
میرتاج الدینی گفت : ذوب آهن با تولید دو محصول استراتژیک (ریل و تیرآهن بال پهن) در توسعه پروژه های عمرانی کشور عزیزمان نقش کلیدی دارد.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها