
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛سردار"عبدالعلی روانبخش"درتشریح این خبر گفت:بنا به ضرورت مقابله مستمر با جرایم و تخلفات اقتصادی،همزمان با اواسط سومین ماه سال جاری طرحی به منظور مقابله با این گونه فعالیت های زیانبار با محوریت پلیس امنیت اقتصادی به اجرا در آمد.
وی افزود:دراين طرح 3 روزه براساس اقدامات اطلاعاتی قبلی وهمچنین بااستقرار شبانه روزی همکاران انتظامی در مبادی ورودی و خروجی استان در مجموع 113دستگاه خودروی شوتی و ماشین سنگین توقیف و در بازرسی ازآنهاانواع کالای قاچاق شامل فرآورده های نفتی،کالاهای اساسی،پوشاک،دام زنده ولوازم آرایشی و بهداشتی کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اقلام را بیش از 163میلیارد و130میلیون ریال برآوردکردند،بیان داشت:در این خصوص122 فقره پرونده برای بیش از 126متهم که قصد سودجویی با قاچاق کالاها را داشتند تشکیل و تحویل مراجع قضائی شدند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد