اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد:

ورود سامانه بارشی به تهران

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: وضعیت جوی پایتخت در بعضی ساعات همراه با وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک است و افزایش دما تا دوشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۴۰۶۸۴۰

به گزارش جام جم آنلاین، سازمان هواشناسی اعلام کرد: وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده با استقرار جوی نسبتاً پایدار دارای آسمان صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و از بعد از ظهر روز دوشنبه تا چهارشنبه (۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت) در بعضی ساعات با وزش باد شدید و خیزش موقت گردوخاک همراه خواهد بود.

از روز دوشنبه به‌ویژه روز سه‌شنبه و چهارشنبه در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه‌شمالی و ارتفاعات استان گاهی رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق مورد انتظار است.

برای امروز تا روز دوشنبه روند افزایش نسبی دما و از روز سه شنبه تا چهارشنبه کاهش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۷ اردیبهشت) صاف، از بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۸ اردیبهشت) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد شدید، از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه‌های ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه دمای ۲۶ درجه سانیتگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی استان بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها