تحقق ۱۳۰ درصدی تعهدات اشتغالزایی استان البرز

مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان البرز از تحقق ۱۳۰ درصدی تعهدات اشتغالزایی این استان در سال گذشته خبرداد .
کد خبر: ۱۴۰۵۸۶۰

به گزارش جام جم البرز، "عبدالله دارایی " در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه این هفته شهرستان کرج افزود: در سال جاری نیز در تلاش هستیم که با اجرای طرح ها و برنامه های موثر اقتصادی سالی پراز شغل و تولید را داشته باشیم .

وی با اشاره به شعار سال تحت عنوان مهار تورم و رشد تولید گفت: دولت در سال جاری تعهد اشتغال برای ۵۰ هزار نفر را برای استان البرز داشته که با مردمی کردن اقتصاد، توسعه تعاونی ها و کارآفرینی ، دریافت تسهیلات ارزان قیمت درصدد هستیم این تعهد را چند برابر کنیم .

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز اضافه کرد: نقشه راه در سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب مشخص شده و باید اقتصاد مردم پایه داشت و کار را به خود مردم واگذار کرد.

وی بیان کرد: دولت باید دراین زمینه هماهنگ کننده باشد و در بخش تعاون به عنوان یکی از ارکان مهم در اشتغالزایی اقدامات موثر باید داشته باشیم .

دارایی گفت: توسعه تعاونی هایی روستایی و شهری در استان البرز در سالجاری با هدف اشتغالزایی هرچه بیشتر بیش از پیش دنبال می شود .

وی با اشاره به روز کارگر ، کارگران را خط مقدم جبهه اقتصادی خواند که همواره در عرصه تولید و توسعه اقتصادی پیشگام بوده اند .

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان البرز تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی در حوزه اقتصاد ، حمایت از کالای ایرانی و پرهیز از اسراف همراه با اقدامات فرهنگی دراین مولفه ها برای تحقق اهداف شعار سال ضروری است .

وی گفت: برای تحقق اهداف شعار سال کارگران ، کارآفرینان و تعاونگران نقش اساسی دارند و امروز شاهد آن هستیم که جامعه کارگری تحصیل کرده در عرصه اقتصاد کشور در جهت تحقق و توسعه هرچه بیشتر این بخش در تلاش است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها