به گزارش جام جم آنلاین، این پیشخدمت در حال شعلهور کردن ظرف غذا بود که گیاهان مصنوعی داخل رستوران، آتش گرفتند و شعلههای آتش به سرعت به همه جا زبانه کشید.
شعلهور کردن یا «فلامبه»، تکنیکی شامل دمیدن شعله بر سطح غذا است که معمولا برای دادن طعم دودی به غذا استفاده میشود. این تکنیک همچنین برای مشتریان جذابیت بصری دارد.
به گزارش رسانهها، حال یکی از مجروحان بسیار وخیم گزارش شده و پنج تن دیگر نیز دچار جراحات شدید شدند هرچند شدت مصدومیت آنها تهدیدکننده نیست.
شهردار مادرید گفت: اگرچه آتش به سرعت خاموش شد اما دود زیادی ایجاد کرد.
او با اشاره به اینکه آتش، ظرف ۱۰ دقیقه خاموش شد، اضافه کرد: اگر آتشنشانان دیرتر به محل حادثه میرسیدند، تعداد قربانیان بیشتر میشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم