مرگ 9 نفر بر اثر گرما در جنوب شرقی اروپا

موج گرمای شدید و افزایش دما تا 42 درجه سانتی گراد در جنوب شرقی اروپا باعث مرگ 9 نفر و آتش سوزی جنگلها در یونان و مجارستان شد.
کد خبر: ۱۴۰۳۲۸

به گزارش خبرگزاری شین هوا ، یوگن نیکلایسکو وزیر بهداشت رومانی گفت: در 24 ساعت گذشته دمای هوا به 40 درجه سانتی گراد رسیده است که بر اثر آن 9 نفر جان خود را از دست داده اند.
بر اساس گزارشهای اداره هواشناسی این کشور دمای هوا در روزهای آینده در جنوب و سواحل رود دانوب در مرز بلغارستان باز هم افزایش خواهد یافت.
در بلغارستان آتش سوزی در جنگل باعث نابودی هزاران هکتار از زمین ها شده است.
به گفته یک مقام بلغار روسیه یک فروند هواپیما حامل 40 تن آب برای کمک به عملیات مهار آتش در این منطقه اعزام کرده است.
در یونان نیز که گرمای تابستان در آن در طول بیش از 100 سال گذشته بی سابقه بوده است در ماه گذشته آتش سوزی گسترده ای در جزیره کرت روی داد که بر اثر آن سه اتش نشان جان خود را از دست دادند.
در مجارستان موج گرما باعث اختلال در خطوط راه آهن و قطع برق شده است.
بارش باران شدید در مرکز انگلیس و وزش یک گردباد نادر در لهستان نیز از جمله تغییرات آب و هوایی اخیر در دیگر مناطق اروپا بوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها