برج دبی مرتفع ترین برج جهان شد

شرکت ساختمانی عمار، پیمانکار برج دبی روز شنبه 21 ژوییه با صدور بیانیهای اعلام کرد، ارتفاع برج دبی به 512 متر و 10 سانتیمتر رسیده است و به این ترتیب برج «تایپه 101» در شهر تایپه
کد خبر: ۱۴۰۲۵۹
، پایتخت تایوان که تاکنون با 508 متر ارتفاع مرتفعترین برج جهان بود را پشت سر گذاشته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، احداث این برج از سال 2004 آغاز شد و عملیات اجرایی آن در یک قرارداد یک میلیارد دلاری به شرکت سامسونگ کره جنوبی محول شده است.
احداث برج دبی سال آینده خاتمه مییابد. هم اکنون تعداد طبقات این برج 141 طبقه است که دارای بیشترین طبقات یک برج در جهان است.
در بیانیه شرکت عمار ارتفاع و تعداد نهایی طبقات برج دبی فاش نشده است و این مساله از آغاز به عنوان یک راز محفوظ مانده است.

برج دبی بخش اصلی یک طرح 20 میلیارد دلاری برای احداث که محله جدید به نام «داون تاون برج دبی» است که شامل 30 هزار آپارتمان و بزرگترین مرکز تجاری جهان خواهد بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها