به گزارش جام جم آنلاین، در ادامه هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال امروز تیم ملوان در ورزشگاه تختی انزلی از تیم آلومینیوم اراک پذیرایی کرد و با نتیجه تساوی ۱ - ۱ متوقف شد.
در این بازی که از ساعت ۱۵ با قضاوت حسن اکرمی آغاز شد، میلاد شعبانلو در دقیقه ۶۳ از روی نقطه پنالتی دروازه آلومینیوم را باز کرد. برتری ملوان تا وقتهای اضافه نیمه دوم پابرجا بود اما رضا جبیره ۳+۹۰ گل تساوی را برای آلومینیوم به ثمر رساند.
ملوان با هدایت مازیار زارع با برد در این بازی میتوانست از منطقه خطر انتهای جدول فرار کند و به رده دهم برسد اما گل دیرهنگام آلومینیوم باعث شد ملوان ۲۳ امتیازی شود و در رده دوازدهم باقی بماند.
آلومینیوم اراک هم با سرمربیگری سیدمهدی رحمتی هفتمین بازی بدون شکست خود را پشت سر گذاشت و با ۳۱ امتیاز در رده هفتم قرار گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد