کشورهای اسلامی استراتژی مقابله با اسلام ستیزی را تدوین کنند

فارس: در بیانیه پایانی هجدهمین اجلاس مجمع بینالمللی فقه اسلامی با اشاره به پدیده اسلامستیزی و آثار منفی آن در جهان امروز از کشورهای اسلامی خواسته شد یک استراتژی جامع شامل راهکارها و تدابیر قوی همهجانبه تدوین کنند.
کد خبر: ۱۳۹۷۲۵

هجدهمین اجلاس مجمع بینالمللی فقه اسلامی با صدور بیانیهای در 11 بند ، 65 فتوای فقهی و بیست و پنج توصیه عصر روز جمعه 22 تیرماه در مالزی به کار خود پایان داد.
در بیانیه پایانی هجدهمین اجلاس مجمع بینالمللی فقه اسلامی با اشاره به پدیده اسلام ستیزی و آثار منفی آن در جهان امروز از کشورهای اسلامی خواسته شد، یک استراتژی جامع شامل راهکارها و تدابیر قوی که همه جنبههای سیاسی، تبلیغاتی، اقتصادی و اجتماعی را شامل میشود، بکار بگیرند.
شرکتکنندگان خواستار تدوین پروژهای شفاف برای معرفی آئین مقدس اسلام و بیان اصول، حقایق و ارزشهای آن شده که به زبانهای مختلف از طریق وسایل ارتباط جمعی و شبکههای جهانی اینترنت که تاثیرگذاری آن بینالمللی است، منتشر نمایند.
آیتالله تسخیری دبیرکل مجمع به همراه چند تن از فضلا و اساتید حوزه علمیه قم از فعالترین شرکتکنندگان در اجلاس بودند که با ارائه بیشترین مقاله و اجرای سخنرانیهای متعدد، دیدگاههای فقه اهل بیت(ع) و مواضع جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری را مطرح ساختند.
هجدهمین دوره همایش «تحقیق در مسایل جدید فقهی جدید» از سوی مجمع بینالمللی فقه اسلامی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی، با مشارکت اعضای مجمع فقه اسلامی و کارشناسان کشورهای اسلامی که دارای تخصصهای شرعی، اقتصادی و پزشکی هستند 18 تا 22 تیر درمالزی برگزار و طی آن مسائل فقهی جدید که برای امت اسلام مهم است، بررسی و تبیین شد.
تمدن اسلام و پیشرفت در جهان اسلام، حقوق و وظایف زن مسلمان، فعالسازی نقش زکات در مبارزه با فقر با بهرهگیری از اجتهادات فقهی و اهداف شرعی، نقش زکات در استنباط احکام، پدیده اسلام هراسی، سن بلوغ و تاثیر آن در تکالیف شرعی در راستای مسائل معاصر، عملهای جراحی و جراحیهای زیبایی از منظر فقهی و احکام آنها نیز در این همایش مورد بررسی قرار گرفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها