حیدری منش

افزایش سهمیه آرد شهرستان فیروزکوه

فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: به دلیل کاهش سهمیه آرد در نوبت دوم و سوم و افزایش جمعیت در این زمان، مقرر شد سهمیه آرد فیروزکوه بر اساس نیاز واقعی ۵۰ تُن افزایش پیدا کند
کد خبر: ۱۳۸۷۴۴۰
به گزارش جام جم آنلاین تهران،محمد حیدری‌منش فرماندار فیروزکوه، در خصوص سهمیه آرد فیروزکوه اظهار کرد: شهرستان فیروزکوه سه نوبت در سال تغییرات دریافت آرد دارد؛ این سهمیه در ۴ ماه نخست سال بیش از چهار ماهه دوم و سوم است؛ به دلیل کاهش سهمیه آرد در نوبت دوم و سوم و افزایش جمعیت در این زمان، مقرر شد سهمیه آرد فیروزکوه بر اساس نیاز واقعی ۵۰ تن افزایش پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه شرایط تامین آرد و نان در شهرستان به نحو مطلوبی مدیریت می‌شود، بیان کرد: گشت‌های مشترک با حضور نماینده تعزیرات، جهاد کشاورزی بر اساس قانون انتزاع، بسیج اصناف و بازرسی فرمانداری به صورت دوره‌ای بر فعالیت و عملکرد نانوایان نظارت دارند؛ ساعات پخت، وزن چانه، میزان آرد مورد استفاده و قیمت عرضه نان برخی از مواردی است که در گشت مشترک بازرسی به آن توجه می شود.

فرماندار فیروزکره تاکید کرد: شرایط آرد و نان در سطح شهرستان فیروزکوه با توجه به نظارت‌های انجام شده، مناسب است و نیازهای شهروندان در حوزه آرد و نان به طور کامل مرتفع خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها