سه هزار و ۹۰۷ بیمار مبتلا به کرونا در هرمزگان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته  هیچ فوتی بدلیل کرونا در هرمزگان ثبت نشده و آمار فوتی ها کماکان دو هزار و ۶۳۲ نفر می باشد گفت : در این بازه زمانی ۱۶ بیمار جدید با تشخیص کرونا در استان بستری گردید و آمار بستریها به ۵۸ بیمار رسید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته هیچ فوتی بدلیل کرونا در هرمزگان ثبت نشده و آمار فوتی ها کماکان دو هزار و ۶۳۲ نفر می باشد گفت : در این بازه زمانی ۱۶ بیمار جدید با تشخیص کرونا در استان بستری گردید و آمار بستریها به ۵۸ بیمار رسید.
کد خبر: ۱۳۷۵۳۲۹

هرمزگان-جام جم انلاین-سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته هیچ فوتی بدلیل کرونا در هرمزگان ثبت نشده و آمار فوتی ها کماکان دو هزار و ۶۳۲ نفر می باشد گفت : در این بازه زمانی ۱۶ بیمار جدید با تشخیص کرونا در استان بستری گردید و آمار بستریها به ۵۸ بیمار رسید.

 

نوروزیان با بیان اینکه تعداد موارد ابتلا در استان ۳۹۰۷ بیمار می باشد افزود: از این تعداد ۳۸۴۹ نفر بصورت سرپایی و ۵۸ بیمار بصورت بستری تحت درمان می باشند که ۲۲ تن از این بیماران بستری ، بدحال و اینتوبه در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظر می باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها