درخواست فرماندار اسلامشهر از مجموعه قضایی:

تشکیل کارگروه ویژه برخورد با مدیران متخلف

فرماندار اسلامشهر از مجموعه قضایی شهرستان درخواست کرد تا با تشکیل کارگروهی ویژه ضمن شناسایی مدیران متخلف دخیل در ساخت و سازهای غیر مجاز در سنوات گذشته برخورد قضایی با آنان را آغاز کند
کد خبر: ۱۳۷۳۸۸۷

حسین حبیبی که در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال سخن می گفت با بیان مطلب فوق اظهار داشت: مطالبه بسیاری از دلسوزان شهرستان این است که چرا به تخلفات مدیران گذشته پرداخته نمی شود.

وی تصریح کرد: تخریب ساخت و ساز غیر مجاز که عملاً از بین بردن مصالح ساختمانی و سرمایه های کشور است ناراحت کننده بوده و مطلوب ما نیست لذا درخواست ما این است که دلالان و عوامل پشت پرده ای که باعث اتلاف این سرمایه های ملی می شوند توسط دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی شناسایی و به سزای اعمالشان برسند.

فرماندار اسلامشهر با بیان اینکه به تخلفات دستگاه های خدمات رسان که به ساخت و سازهای غیر مجاز خدمات ارائه داده اند نیز رسیدگی می شود، افزود: نباید ملاحظه هیچ فردی را کرد و مدیران متخلفی که چشمانشان را بستند و بعضاً همراهی کردند تا این تخلفات صورت گیرد باید بیایند و پاسخگو باشند.

وی به آزادسازی ۳۰ هکتار از اراضی شهرستان و تخریب ۹۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در بخش های مرکزی، چهاردانگه و احمدآباد مستوفی در سه ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و گفت: با هم افزایی و همراهی دستگاه های ذیربط پیشگیری از ساخت و ساز غیر مجاز و تخریب بناهای غیرمجاز ساخته شده با جدیت دنبال می شود.

حبیبی همچنین از ابطال مجوز ۲۶ گلخانه که تبدیل به بنا با کاربری غیر شده اند خبر داد و افزود: تمامی باغ تالارهایی که خلاف ساخته شده اند و طبق گزارش نیروی انتظامی فعالیت غیر مجاز داشتند، پلمب شده انشعاباتشان قطع و در نهایت تخریب شوند.

فرماندار اسلامشهر در پایان گفت: لازم می دانم از مجموعه اقدامات دستگاه های قضائی و امنیتی و افراد دخیل در امر مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز در ماه های اخیر تشکر و قدردانی کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها