خواص شگفت‌انگیز مصرف فلفل قرمز

فلفل قرمز چیلی حاوی ماده ای به نام کپسایسین است که مزه تندی را به فلفل داده است؛ فلفل چیلی علاوه بر مزه خوبی که به ظرف غذا اضافه می‌کند، دارای مزیت‌های سلامتی بی شماری نیز است.
کد خبر: ۱۳۶۸۹۱۱

به گزارش جام جم آنلاین، فلفل گیاهی است که در آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می‌کند. میوه این گیاه به صورت خام، خشک، پخته شده و یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی مصرف می‌شود.

میوه فلفل قرمز در پوشش های غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ، زرد، نارنجی و یا قرمز به خود می‌گیرد و می‌روید.

خواص فلفل قرمز و فواید دارویی آن بسیار فراوان هستند از جمله این خواص کمک به کاهش وزن است.

فلفل قرمز خواص دارویی فراوانی دارد و به همین دلیل استفاده از این ادویه در بسیاری از غذاها رواج پیدا کرده است.

فلفل قرمز که طعم تندی دارد می‌تواند کمک بزرگی در کاهش وزن داشته باشد. نوعی عصاره که از فلفل قرمز گرفته می‌شود در درمان بسیاری از امراض پوستی مانند رفع لک و انواع کک و مک و همچنین رفع التهاب پوست موثر است.

1. مبارزه با التهاب

کپسایسین موجود در فلفل قرمز چیلی به عنوان یک درمان مؤثر برای اختلالات رشته‌های عصب حسی، از جمله درد مرتبط با التهاب مفاصل، پسوریازیس و نوروپاتی دیابتی مورد مطالعه قرار گرفته است.

کپسایسین ماده‌ای شیمیایی تند موجود در فلفل‌های چیلی است که گیاهانی از سرده کپسیکوم می‌باشند. این ماده در فلفل‌های تند (سبز و قرمز) یافت می‌شود. علت اصلی تند بودن فلفل‌ها همین ماده است و خوردن آن باعث افزایش دمای بدن و احساس گرمی می‌شود.

2. کاهش زخم معده

تحقیقات نشان داده‌است که کپسایسین موجود در فلفل تند، باعث کاهش بروز زخم معده می‌شود؛ کپسایسین، موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید مخاط به وسیله دیواره معده می‌شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می‌ماند. مطالعات نشان داده است، که خوردن ۲۰ گرم فلفل، حدود ۳۰ دقیقه قبل از خوردن یک عدد آسپیرین، از اثرات تخریبی این دارو بر بافت معده و دوازدهه، در اثر مصرف طولانی مدت مواد شیمیایی آن جلوگیری می‌کند.

3. سرشار از ویتامین c

فلفل چیلی غنی از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی بدن مهم است؛ متخصصان توصیه می‌کنند، فلفل قرمز حاوی بیش از ۲۰۰ درصد ویتامین C مصرفی روزانه شماست. ویتامین C علاوه بر اینکه یک آنتی اکسیدان قوی است، به جذب مناسب آهن نیز کمک می‌کند. اگر کمبود آهن دارید، سعی کنید فلفل قرمز را با منبع آهن خود ترکیب کنید تا حداکثر جذب را داشته باشید.

4. تقویت سیستم ایمنی

فلفل چیلی به دلیل محتوای بالای ویتامین‌ها، به ویژه ویتامین A و C به عنوان یک تقویت کننده ایمنی شناخته شده است. ویتامین A برای حمایت از بافت مخاطی از جمله مجاری تنفسی, مجاری ادراری و دستگاه گوارش بسیار ضروری است.

این ویتامین ها, کمک به دفاع اولیه بدن در برابر عفونت ها و میکروب ها است. ویتامین C به تشکیل و حفظ بافت های ارتباطی و عروقی کمک می کند و اطمینان می دهد که بدن شما قوی است و گردش خون مناسب است.

5. میگرن را تسکین می‌دهد

کپسایسین فلفل چیلی نیز پتانسیل بالایی در درمان سردرد و میگرن دارد. بر اساس مطالعه‌ای که توسط آکادمی آمریکایی عصب شناسی در فیلادلفیا انجام شد، 18 بیمار مبتلا به سردرد با کپسایسین داخل بینی تحت درمان قرار گرفتند.

6. با عفونت های قارچی، سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبارزه می‌کند

رنگ قرمز مشخص فلفل چیلی نشان می‌دهد که این فلفل سرشار از بتاکاروتن است. ویتامین A برای حفظ سلامت سیستم تنفسی، روده‌ای و ادراری کلیدی است. همچنین ویتامین A و ویتامین C موجود در فلفل چیلی در تقویت ایمنی شما در برابر عفونت ها و بیماری‌ها حیاتی هستند. کارشناسان می‌گویند، اگر از احتقان یا آلرژی رنج می‌برید، اسپری بینی کپسایسین می‌تواند به تسکین علائم شما کمک کند. علاوه بر این، کپسایسین دارای تعدادی خواص ضد باکتریایی است که می‌تواند با عفونت های مزمن سینوسی مبارزه کند.
اگر از تب شدید رنج می‌برید، فلفل چیلی تند نه تنها می‌تواند درد را تسکین دهد، بلکه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با ویروس تحریک کند. فلفل چیلی را می‌توان به دلیل خاصیت ضد قارچی نیز استفاده کرد. به طور خاص، می‌تواند تعدادی از بیماری های التهابی روده را درمان کند.

7. کاهش خطرت دیابت نوع ۲

فلفل چیلی علاوه بر حفظ سلامت قلب شما می‌تواند خطر ابتلا به سطوح بالای انسولین خون را که یکی از علائم رایج دیابت نوع ۲ است، کاهش دهد. براساس مجله آمریکایی تغذیه بالینی، تعدادی از دانشمندان استرالیایی کشف کردند که یک وعده غذایی حاوی فلفل قرمز می‌تواند منجر به مقدار مناسب انسولین برای کاهش سطح قند خون شود. این یک واقعیت بسیار مفید برای افراد با BMI بالا یا کسانی است که از چاقی رنج می‌برند. در نهایت، به یاد داشته باشید که فلفل چیلی سرشار از آنتی اکسیدان ها، کارتنوئیدها و ویتامین C است که به تنظیم انسولین نیز کمک زیادی می‌کنند.

8. ممکن است عملکردهای شناختی را بهبود بخشد

یکی از راه های کلیدی برای حفظ عملکرد شناختی قوی، مقدار مناسب اکسیژن و آهن است. خوشبختانه فلفل چیلی سرشار از آهن است. این منجر به افزایش جریان خون و تولید هموگلوبین در مغز شما می‌شود. به نوبه خود، فلفل چیلی می تواند به بهبود عملکرد شناختی شما کمک کند. علاوه بر این، مصرف آن همچنین می‌تواند شانس ابتلا به اختلالات شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر را کاهش دهد.

9. رشد گلبول های قرمز را تقویت می‌کند

فلفل چیلی علاوه بر حفظ سلامت قلب، می تواند به تشکیل سلول های خونی جدید نیز کمک کند. این به این دلیل است که فلفل چیلی سرشار از مس و آهن است. به این ترتیب، این ماده غذایی قادر به درمان علائم کم خونی و خستگی است؛ علاوه بر این، فلفل چیلی همچنین حاوی اسید فولیک است که کلید مبارزه با کم خونی و تولید گلبول‌های قرمز سالم است. این امر به ویژه برای زنان باردار بسیار ارزشمند است زیرا کمبود اسید فولیک می‌تواندمنجر به نقص مادرزادی در نوزادان تازه متولد شده باشد.

10. بهبود سلامت چشم

همانطور که قبلا ذکرشد، ویتامین A موجود در فلفل چیلی برای ایجاد سیستم ایمنی قوی مهم است. با این حال، در حفظ بینایی سالم و قوی نیز مهم است. پزشکان برای جلوگیری از شب کوری و تحلیل چشمی مصرف آن را توصیه می‌کنند. یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی در رژیم غذایی شما حاوی 9 درصد نیاز روزانه توصیه شده شما به ویتامین A است.

11. مو و پوست شما را سالم نگه می‌دارد

ویتامین C موجود در فلفل چیلی فقط سیستم ایمنی بدن شما را تقویت نمی‌کند. همچنین کلاژن را که یک پروتئین کلیدی در مو و پوست سالم است، ایجاد و حفظ می‌کند.

12. پیشگیری از سرطان

یکی دیگر از مزایای فلفل تند نقش آن به عنوان یک داروی طبیعی برای مبارزه با سرطان است و طبق مطالعات صورت گرفته در مورد سرطان، فلفل با تخریب انواع اساسی رده‌های سلول‌های سرطانی و همچنین درمان سایر سرطان‌ها، به از بین بردن سلول‌های سرطانی در خون و از بین بردن سرطان پروستات کمک می‌کند.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها