به گزارش نبض بازار، شرکت پاکسان به عنوان یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای تولید کننده در کشور و دارای سبد کامل محصولات شوینده و بهداشتی مالک برندهای مشهور و باسابقه، با بیش از ۱۵۰ کد کالا SKU در حوزه مذکور به فعالیت میپردازد.
۵۲ درصد مبلغ فروش محصولات نهایی پاکسان از طریق شرکت بهپخش سهامی عام که از شرکتهای گروه توسعه صنایع بهشهر می باشد، توزیع میگردد، ۲۳ درصد مبلغ فروش مربوط به حوزه صادرات و مابقی به فروش محصولات صنعتی و خدمات کارمزدی بوده است.
رتبه شرکت از لحاظ نقد شوندگی سهام و کیفیت افشاء اطلاعات بر اساس ارزیابی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال مالی منتهی به ۱۴۰۰/۰۹/۳۰ از بین ۱۱۳ شرکت پذیرفته شده در بورس ۷۳ بوده است.
مجموع درآمدهای عملیاتی شرکت پاکسان برای دوره مالی منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ بیش از ۴۳۵ میلیارد تومان است که نسبت به سال مشابه سال قبل، حدوداً ۷۳ درصد افزایش یافته است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد