
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
به گزارش جام جم آنلاین، حجتالاسلام سید محمدکاظم موسوی متقی، مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از اقامه نماز عید سعید فطر در بیش از ۱۳۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور خبر داد.
وی با اعلام این خبر گفت: یکی از برنامههای پیشبینی شده هرساله سازمان اوقاف در ماه مبارک رمضان، برگزاری نماز عید سعید فطر در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور است که با حال و هوای معنوی خاصی همراه است.
وی با ارائه آماری از امامزادگان میزبان خیل نمازگزاران عید سعید فطر در سالهای گذشته گفت: در سال ۱۳۹۵ در یک هزار و ۳۸۰ بقعه متبرکه، در سال ۱۳۹۶ در یک هزار و ۴۱۸ بقعه متبرکه، در سال ۱۳۹۷ در بیش از ۱۳۰۰ بقعه متبرکه و در سال ۱۳۹۸ در یک هزار و ۳۲۷ بقعه متبرکه نماز عید سعید فطر اقامه شد.
موسوی متقی افزود: در سال ۱۳۹۹ نماز عید فطر بهدلیل شیوع ویروس کرونا در امامزادگان اقامه نشد و در سال ۱۴۰۰ با محدودیت همراه بود. خدا را شاکریم که امسال نیز نماز عید سعید فطر در بیش از یک هزار و ۳۰۰ بقعه متبرکه برگزار خواهد شد.
منبع: فارس
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان