نظرسنجیهای جدید نشانگر آن است که نارضایتی مردم آمریکا از اوضاع عراق و همچنین ناخشنودی آنها از عدم موفقیت تلاشهای دموکراتهای کنگره به ویژه در زمینه پایان جنگ عراق، بیش از پیش رو به افزایش است.
کد خبر: ۱۳۶۱۶۵
به گزارش خبرگزاری رویترز ، براساس نتایج حاصل از نظرسنجی مشترک واشنگتن پست و شبکه ایبیسی نیوز که واشنگتن پست آن را منتشر کرد ، درصد از پرسششوندگان عملکرد کنگره امریکا را تائید کردند. درماه آوریل این رقم درصد بود.
میزان رضایت از عملکرد نمایندگان دموکرات کنگره نیز از درصد به درصد کاهش یافته است.
مردم آمریکا که به شدت مخالف سیاستهای یک جانبه کاخ سفید به ویژه در ارتباط با جنگ عراق هستند ، در انتخابات اخیر کنگره با اکثریت آرا به دموکراتهایی رای دادند که از توقف این جنگ حمایت میکردند و نوید تلاش در جهت خروج نظامیان آمریکایی از عراق را داده بودند.
براساس گزارش این نشریه ، بدبینی فزاینده عمومی در ارتباط با عراق، نگرانیهای موجود در ارتباط با دموکراتها و جرج بوش و قیمت بالای بنزین عوامل تلخکامی مردم آمریکا به نظر میآیند.
این نشریه افزود درصد از آمریکاییها خط مشی فعلی کشورشان را به طور جدی اشتباه میدانند ، درصد گفتند عراق ارزش آغاز این جنگ را نداشت و حدود دو سوم پرسششوندگان نیز اعتقاد دارند که امریکا در خصوص برقراری نظم مدنی در عراق پیشرفت نداشته است.
براساس این نظرسنجی ، درصد از امریکاییها خواستار کاهش شمار نظامیان آمریکایی در عراق شدند که این رقم افزایش یافته است.