رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: با تحقیق از متهمان مشخص شد 5تن از آنها ایرانی و یک نفر از اتباع بیگانه است ، لذا در مرحله بعدی دومین مخفیگاه سرکرده باند در یک محل متروکه در خراسان رضوی شناسایی و با ورود ماموران به این محل 45قلم اشیای عتیقه دیگر شامل انواع کاسه ، بشقاب و سفال که مربوط به دوره صفویه است کشف و ضبط شد.
قاسمی تصریح کرد: با توجه به اصالت تاریخی این اشیای عتیقه منحصر به فرد، موضوع کماکان در دستور کار پلیس آگاهی قرار دارد. همچنین بعدازظهر روز گذشته اشیای عتیقه کشف شده که میلیاردها تومان ارزش دارد، تحویل میراث فرهنگی شد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی در بخش مبارزه با قاچاق کالا آماده دریافت گزارش های مردمی در ارتباط با فعالیت باندهای قاچاق است و در صورتی که گزارش مردمی منجر به کشف کالای قاچاق شود، به افرادی که موضوع را به پلیس گزارش داده اند، پاداش ویژه ای تعلق خواهد گرفت.
وی درخصوص اشیای کشف شده هزار ساله یادآور شد: این اشیا تاریخی که مربوط به چند دوره است ، شامل انواع گلدان سفالی ، شیشه ای ، پیه سوز، اشیای فلزی و...است که اکنون برای بررسی دقیق در اختیار یگان حفاظت میراث فرهنگی قرار گرفته است.