اداره کل هواشناسی استان تهران

آسمان پایتخت بارانی می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که از روز جاری (ششم اسفند ماه) تا شنبه شب آسمان تهران ابری، بارانی و همراه با وزش باد می شود.
کد خبر: ۱۳۵۶۰۷۴

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از اداره کل هواشناسی استان تهران، بر اساس بررسی‌ داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران از بعد از ظهر امروز با نفوذ سامانه بارشی به تدریج آسمان ابری و از عصر تا شنبه شب در بعضی ساعات بارش باران گاهی وزش باد شدید موقت با احتمال رعد و برق و در ارتفاعات و گاهی بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از ظهر شنبه تا یکشنبه شب در بعضی ساعت ها وزش باد شدید به ویژه در نیمه جنوبی استان مورد انتظار است.

برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری با افزایش ابر در ساعات بعد از ظهر و با توجه به نبود وزش باد قابل ملاحظه، انباشت آلاینده‌ های جوی و کاهش کیفیت هوا در مناطق پر تردد شهری و صنعتی پیش‌بینی می‌شود.

همچنین برای روزهای یکشنبه کاهش نسبی دما و از روز سه شنبه افزایش نسبی دما را شاهد خواهیم بود.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای جمعه ۱۸ و ۱۲، شنبه ۱۷ و ۱۰، یکشنبه ۱۵ و ۸، دوشنبه ۱۵ و ۹ و سه شنبه ۱۷ و ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با دمای ۲۱ درجه سانتیگراد و همچنین فیروزکوه با منفی سه درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین شهرهای استان تهران بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها