اعمال قانون ۲۱۵ خودروی شوتی در لرستان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان گفت: برابر قانون، مالکان خودروها نباید هیچ‌گونه تغییری در وضعیت ظاهری و یا فنی خودرو ایجاد کنند که با مشخصات ذکر شده در اوراق اصالت خودرو مغایرت داشته باشد.
کد خبر: ۱۳۵۰۴۲۳
اعمال قانون ۲۱۵ خودروی شوتی در لرستانبه گزارش جام جم انلاین لرستان: سرهنگ مرتضی چغلوند اظهار کرد: تنها در مواقع ضرورت و به هنگام معیوب شدن یا از بین رفتن بعضی قطعات یا ارکان اصلی خودرو مانند، سیلندر، شاسی، اتاق و رنگ مالکان می‌توانند با اخذ مجوز از پلیس راهنمایی و رانندگی نسبت به تعویض قطعات اقدام کنند.
 
وی افزود: مأموران پلیس راهور استان در اجرای طرح برخورد با خودروهای تغییر وضعیت (شوتی) از ۳۵۷ وسیله نقلیه بازدید و ۲۱۵ خودرو متخلف اعمال قانون کردند.
 
 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان عنوان کرد: پلیس با هرگونه تغییر در وضعیت ظاهری مانند گذاشتن گارد در جلو، عقب و یا اطراف خودرو و یا نصب چراغ‌های غیرمجاز، دودی کردن شیشه‌ها و دست‌کاری در فنربندی خودرو و دیگر تغییرات برخورد می‌کند و تاکنون نیز با تعداد زیادی از این خودروها برخورد شده است.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها