به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین ، سعید محمد مشاور رییس جمهور در امور مناطق آزاد تجاری به همراه شهاب عزیزی خادم، حمیدرضا مهرعلی و اعضای هیأت مدیره باشگاه صنعت نفت در محل اردوی شاگردان علیرضا منصوریان شرکت کرده و دقایقی با بازیکنان و اعضای کادرفنی این تیم صحبت کردند.
انتشار تصاویر حضور عزیزی خادم در اردوی صنعت نفت حریف امروز پرسپولیس حواشی زیادی را در فضای مجازی به وجود آورد.
هواداران پرسپولیس با انتقاد شدید از رفتار عجیب رئیس فدراسیون فوتبال معتقد بودند او چرا باید شب قبل از یکی از حساس ترین بازی های پرسپولیس در اردوی رقیب این تیم حاضر شود و با اعضای کادر فنی و بازیکنان این تیم گفت و گو کند.
پرسپولیسیها که از ابتدای حضور عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال او را متهم به دشمنی با پرسپولیس کرده بودند این بار به تندی از رئیس فدراسیون فوتبال انتقاد کردند و مدعی شدند این کارها برای برهم زدن تمرکز پرسپولیس است و فدراسیون نشینها با تیم محبوبشان مشکل دارند.
پرسپولیسیها قبل از این هم در خصوص مجوز ندادن به پرسپولیس برای جذب بازیکن خارجی و چند موضوع دیگر علیه فدراسیون فوتبال موضع گرفته بودند و انتقاد کردند.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد