فارس: تیم فوتبال سایپا با کسب پیروزی 2 بر یک مقابل استقلال تهران صدر را از این تیم پس گرفت.
کد خبر: ۱۳۴۸۰۸
در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر، عصر امروز دو تیم مدعی استقلال و سایپا در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند.
نیمه نخست این دیدار با یک گل به سود استقلال خاتمه یافت؛ اما در پایان، شاگردان علی دایی بازی را به سود خود خاتمه دادند.
سیاوش اکبرپور در دقیقه 36 گل اول بازی را وارد دوازه میثاق معمارزاده کرد تا هواداران خود را آماده جشن پیروزی کنند.
در سومین دقیقه از وقت های اضافی نیمه اول، یک ضربه پنالتی به سود سایپا اعلام شد؛ اما ابراهیم صادقی توپ را به بیرون زد تا نیمه نخست با برتری استقلال خاتمه یابد.
با آغاز نیمه دوم شاگردان دایی بازی هجومی را در دستور کار خود قرار دادند و حتی خود دایی نیز در اواسط این نیمه وارد میدان شد و 4 دقیقه پس از ورود وی، در دقیقه 74 محسن خلیلی با استفاده از پاس امید شریفی نسب گل تساوی سایپا را وارد دروازه طالب لو کرد.
نفرات این تیم با وجود به ثمر رساندن گل برتری به حملات خود ادامه دادند و سه دقیقه بعد خلیلی بار دیگر پاس شریفی نسب را به گل تبدیل کرد تا سکوت ورزشگاه را فرا بگیرد.
سایپا با کسب این پیروزی 52 امتیازی شد و جای استقلال 51 امتیازی را در صدر جدول گرفت.
محسن ترکی قضاوت این دیدار را برعهده داشت و به کوئیکه، فکری و امیرآبادی از استقلال و فرزانه، مومن زاده و دایی از سایپا اخطار داد.
اسامی بازیکنان استقلال تهران:
وحید طالب لو، محمود فکری (84 محمد نوازی)، پیروز قربانی، علی انصاریان، محسن یوسفی، حسین کاظمی، مهدی امیرآبادی، اصغر طالب نسب، کوئیکه (72 علی علیزاده)، میثم بائو (87 فرزاد مجیدی) و سیاوش اکبرپور
سرمربی: صمد مرفاوی
اسامی بازیکنان سایپا تهران:
میثاق معمارزاده، جلال حسینی، حمید فرزانه، حمید غلام نژاد، علی عشوری زاد، ابراهیم صادقی (70 علی دایی)، داریوش یزدانی، امید شریفی نسب، حمید رجبی، محسن خلیلی و احمد مومن زاده (80 میثم آرمیان)
سرمربی: علی دایی