jamejamonline
سلامت عمومی کد خبر: ۱۳۴۳۹۹۵   ۰۴ آبان ۱۴۰۰  |  ۰۳:۰۸

بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.

به گزارش جام جم آنلاین، پخت مواد غذایی به طورکلی کاهش ویتامین‌ها یا سایر مواد مغذی موجود در آنها را بدنبال خواهد داشت، اما در مورد گوجه فرنگی مساله متفاوت و گوجه فرنگی پخته مفیدتر از گوجه فرنگی خام است.

بسیاری از رنگدانه‌های گیاهی مفید موجود در میوه ها و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بدن ما برای ترمیم سلولهای تخریب شده توسط رادیکال های آزاد نیازمند آنها هستند.

بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.

یکی از مهمترین مواد موثره گوجه فرنگی ماده ای به نام لیکوژن ( lycopene) است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.

پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود.

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شرایط شکننده کرونا

شرایط شکننده کرونا

پس از ۲۳۴روز سرانجام دیروز‌‌ آمار فوتی‌ های ناشی از کرونا‌ دو رقمی شد و به عدد ۹۷ رسید؛ عددی که اولین‌بار در تاریخ ۲۴ اسفند ۹۸ و در نخستین روزهای التهاب‌آور کرونا نیز به ثبت رسیده بود.

واکسیناسیون، هنجار جامعه امروز

واکسیناسیون، هنجار جامعه امروز

مدتی است بحث‌هایی درباره واکسینه شدن اجباری ‌‌و اعمال برخی محدودیت‌ها برای افرادی که واکسن تزریق نمی‌کنند مطرح می‌شود؛ موضوعی که می‌توان از جنبه‌های متفاوتی به آن نگاه کرد.‌

گفتگو

بیشتر
نبرد با هپاتیت در بارداری

رئیس انجمن متخصصین زنان، زایمان و مامایی ایران می‌گوید دوره بارداری مادر مبتلا به هپاتیت ویروسی B در صورتی كه كبدش خیلی گرفتار نباشد، به‌خوبی طی می‌شود

نبرد با هپاتیت در بارداری

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
قرنطینه بدون تنش

نبود مهارت گفت‌وگو و کاهش آستانه تحمل ، قرنطینه خانگی را برای برخی خانواده‌ها مشکل کرده است

قرنطینه بدون تنش

نیازمندی ها