به گزارش جام جم آنلاین؛یکی از خریدهای خوب استقلال در تابستان امسال، بازگرداندن روزبه چشمی بود. بازیکنی که مانند یک آچار فرانسه است و می تواند در چندین پست برای فرهاد مجیدی به میدان برود. او در نقل و انتقالات سال گذشته راهی ام الصلال شد و پس از یک فصل حضور در لیگ ستارگان قطر، به ایران بازگشت.
پس از بازگشت روزبه به جمع استقلالی ها، اخباری مبنی بر اینکه این بازیکن چه شماره ای را انتخاب می کند، منتشر شد. از آنجایی که چشمی طی فصول گذشته و در استقلال پیراهن شماره 4 را می پوشید، گفته می شد که ممکن است سیاوش یزدانی این شماره را به رسم کسوت و سابقه روزبه به او اهدا کند اما چشمی برای جلوگیری از هرگونه حاشیه و دلخوری با این کار مخالفت کرد و در لیگ بعدی نیز یزدانی 4 را خواهد پوشید چرا که انگیزه های روزبه برای درخشش در پیراهن استقلال بسیار فراتر از مسائلی مانند شماره پیراهن است.
در دیدار دوستانه استقلال مقابل تیم ملی دانشجویان، روزبه با پیراهن شماره 5 به میدان رفت و حتی برخی از رسانه ها اعلام کردند او شماره عارف غلامی را در فصل جدید بر تن می کند که این مسئله نیز صحت ندارد چرا که غلامی در نقل و انتقالات زمستانی به تیم برمیگردد و روزبه نیز تصمیم گرفته است تا پیراهن شماره 6 را برای خود انتخاب کند.
پیش از این، بازیکنان مطرحی چون بهتاش فریبا، محمود فکری، امید ابراهیمی، کیانوش رحمتی، علی کریمی و جواد نکونام شماره 6 را بر تن کرده بودند و حالا روزبه چشمی به جدیدترین بازیکنی تبدیل می شود که این لباس را بر تن خواهد کرد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد