امروز اتفاق افتاد؛

وقوع درگیری‌های شدید در «نابلس» / ۵ فلسطینی به شدت زخمی شدند

به دنبال وقوع درگیری های شدید میان فلسطینیان و صهیونیست ها در «بیت دجن» واقع در کرانه باختری ۵ فلسطینی به شدت زخمی شدند.
کد خبر: ۱۳۴۰۳۵۰

به گزارش جام جم آنلاین، نظامیان رژیم صهیونیستی امروز جمعه به صورت وحشیانه به منطقه «بیت دجن» واقع در کرانه باختری یورش بردند.

این اتفاق پس از آن رخ داد که فلسطینیان در اعتراض به تداوم شهرک سازی ها در کرانه باختری دست به برگزاری تظاهرات ضد صهیونیستی زدند.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان درگیری با فلسطینیان در بیت دجن از گلوله‌ های جنگی و گازهای اشک آور استفاده کردند. شاهدان عینی اعلام کردند که ۵ فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شدت زخمی شدند.

پیش از این، گردان‌های شهید «ابو علی مصطفی» شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین با صدور بیانیه‌ای به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان واکنش نشان داده بود.

در بیانیه گردان‌های شهید ابو علی مصطفی آمده است: رژیم صهیونیستی تاوان حماقت‌های خود در اراضی اشغالی را پس خواهد داد. صهیونیست‌ها از تمامی خطوط قرمز عبور کرده‌اند. ما اجازه نخواهیم داد خون شهدای فلسطینی پایمال شود.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها