حمید ترابیان، مجری درباره سری جدید این برنامه به جام جم می گوید: هدفی که از سری قبل برنامه داشتیم را پیگیری می کنیم و سعی داریم ادبیات عطسه را تقویت می کنیم. در اجرا هم همواره مثل سری قبل به دنبال زبان مشترک هستیم که در آیتم ها نمود پیدا می کند.
وی ادامه می دهد: در ماه محرم هم با توجه به احترامی که برای این ایام وجود دارد سعی ما بر این است که هم احترام ماه را در برنامه حفظ کنیم و هم اینکه امید و انگیزه را در بخش های مختلف برنامه داشته باشیم. چون مردم به انگیزه و مطالب انگیزشی و شور و نشاط نیاز دارند. اتاق فکرمان هم به این سمت پیش می رود که در این شرایط که یاس و ناامیدی در جامعه وجود دارد، ما این اتفاق را دوچندان نکنیم و با ساخت آیتم ها و مطالبی که در برنامه از زبان مجری ها گفته می شود، امید را در جامعه تزریق کنیم.
این مجری می افزاید: تا جایی که من در جریان هستم برنامه تا پایان شهریور ادامه دارد و ما نیز با توجه به کرونا و ماهی که در آن قرار داریم تلاش می کنیم لحظات خوبی را برای مردم در این روزهای سخت ایجاد کنیم. در اجرا هم پرانرژی باشیم و حال خوب را به مخاطبان منتقل کنیم.
زینب علیپور طهرانی/رسانه
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد