
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، حامد حدادی پس از شکست برابر تیم ملی بسکتبال آمریکا در المپیک ۲۰۲۰ اظهار کرد: با تیم بزرگ و قابل احترامی بازی کردیم. بازی اول را باخته بودند و فشار روی آنها زیاد بود به همین دلیل با تمام توان بازی میکردند.
او درباره عملکرد ضعیف ایران در پرتابهای سه امتیازی نیز گفت: متاسفانه ما امتیازات زیادی در جریان مسابقه از دست دادیم که کار را سخت کرد.
سنتر تیم ملی ایران در پایان افزود: البته در حمله معقول بودیم، اما آنها فشار زیادی آوردند. شوتهای ۳ امتیازی زیادی زدند و فشار را تا لحظه آخر ادامه دادند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم