
در تمام دنیا بیشترین آمار ابتلا و همچنین مرگ و میر به افراد مسن اختصاص دارد، و هدف اصلی از واكسیناسیون، نه كاهش ابتلا، بلكه كاهش موارد بیماری شدید و فوت ناشی از آن است.
به همین علت اولویت ایمنسازی در تمام دنیا به این رده سنی اختصاص داده شده است البته باید توجه داشت شایسته است كه هرچه زودتر واكسن كافی برای پوشش حداكثری افراد در معرض خطر فراهم شود، و در كنار آن فرهنگسازی لازم برای افزایش تمایل مردم به دریافت واكسن انجام گردد.
راهكارهایی كه به این هدف كمك میكند، تنوع واكسنهای موجود در كشور (داخلی و خارجی)، آموزش مزایا و عوارض احتمالی هر كدام از واكسنها، یك صدا شدن افراد ذیربط در این مقوله و افزایش سرعت واكسیناسیون در كشور است.
نكته مهم این است كه هنوز هیچ واكسنی در دنیا تولید نشده است كه صد درصد امكان جلوگیری از ابتلا به كووید ۱۹ را داشته باشد، بنابراین در كنار تزریق هرچه سریعتر واكسن، رعایت سختگیرانه دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسك، شستشوی دست ها و حفظ فاصله اجتماعی بسیار مهم و حیاتی است.
دکتر علیرضا فاطمی - متخصص بیماریهای عفونی / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید