نرخ تجمیع عوارض به یک درصد کاهش می یابد

وزیر صنایع و معادن اعلام کرد: دولت به منظور کمک به تولید اقتصادی و ارزان تر و نیز توسعه فعالیت های صنعتی با همکاری وزارت کار و امور اجتماعی و حسن نظر ریاست جمهوری ، لایحه دوفوریتی اصلاح قانون تجمیع عوارض را به مجلس ارائه کرد.
کد خبر: ۱۳۲۵۹۲

به گزارش روابط عمومی وزارت صنایع و معادن ، علیرضا طهماسبی با اشاره به فشار مالی که پرداخت 3درصد عوارض و مالیات بند (ه) ماده (3)قانون تجمیع عوارض به تولیدکنندگان وارد می کند، اعلام کرد: براساس لایحه ارائه شده ، همه شرکتهایی که مشمول پرداخت عوارض مذکور می شوند، فقط یک درصد از 3درصد عوارض مربوط را پرداخت می کنند.
وی با بیان این که هم اکنون 2درصد از عوارض دریافت شده به خزانه واریز می شود، افزود: براساس این لایحه ، دولت با هدف کمک به تولیدکنندگان و صنعتگران از سهم خود صرف نظر می کند.
وزیر صنایع و معادن همچنین گفت: 50درصد از یک درصد عوارض اخذ شده در اختیار شهرداری های محل برای هزینه در خدمات عمومی و 50درصد دیگر در اختیار وزارت کشور برای توزیع بین دیگر شهرداری ها و دهداری ها قرار می گیرد.
وی همچنین تصریح کرد: براساس این لایحه مراکز تولیدی در صورتی که به منظور ارتقای مهارت و سلامت کارکنان خود، مراکز آموزشی و ورزشی ایجاد کرده و یا در این خصوص به نسبت نیاز هزینه کنند، با اعلام وزارت کار و امور اجتماعی از 10درصد تخفیف از عوارض فوق برخوردار می شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها