به گزارش جام جم آنلاین قزوین ، علی رحیمی گفت: با توجه به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» این ویژه برنامه زنده تلویزیونی ضمن دعوت از تولید کنندگان و کارشناسان اقتصادی در استودیو به بررسی این مفهوم می پردازد.
وی افزود: از آنجائیکه استان قزوین دارای ظرفیت های مختلف صنعتی، کشاورزی وعلمی می باشد، برنامه «سه گام» می کوشد ضمن معرفی این ظرفیت ها و احصاء موانع تولید در استان، در راستای برطرف نمودن موانع و جهش تولید در استان گام بردارد.
رحیمی خاطرنشان کرد: این برنامه با حضور تولیدکنندگان و کارشناسان اقتصادی به بحث و گفتگو در مورد موانع پیش روی تولید و راه حل های آن پرداخته می شود. بخش هایی همچون میان برنامه های گرافیکی و مسابقه پیامکی ویژه نامگذاری سال ، نگاهی بر بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال 1400 و همچنین بخش کارشناسی با موضوع چگونگی عمل به شعار سال در برنامه پخش می شود.
برنامه تلویزیونی «سه گام» به تهیه کنندگی علی کاتبی در 36 قسمت 60 دقیقه ای سه شنبه ها ساعت 18:20 از شبکه قزوین پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم