علت شکست اصلاح طلبان عملکرد خودشان بوده است

مهر: عضو مجمع روحانیون مبارز، آسیب شناسی جبهه اصلاحات را خواستار شد و گفت: چنانچه جبهه اصلاحات بخواهد وارد عرصه انتخابات شود، باید تصمیم گیری اساسی نسبت به گذشته خود داشته باشد.
کد خبر: ۱۳۲۴۶۷

علی اکبر محتشمی پور افزود: مردم به عملکردها نگاه می کنند. اگر عملکرد جریان حاکم در جهت خواست آنها بود، از آن حمایت می کنند؛ ولی اگر دیدند وقتی جریانی به قدرت رسید، شعارهای خود را فراموش می کند، طبیعتا به آنها رای نخواهند داد. در همین زمینه لازم است جبهه اصلاحات نسبت به گذشته خود بازنگری کند.
محتشمی پور در نقد عملکرد دولت نهم گفت: ممکن است یک دولت در زمینه هایی ضعیف عمل کند و در زمینه هایی قوی ، اما در رابطه دولت نهم با کشورهای اسلامی و ملتهای این کشورها، احساس می شود پیشرفت داشته ایم و محبوبیت بیشتری از گذشته حاصل شده است.
محتشمی پور در عین حال تاکید کرد: روسای جمهور ما از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همه مورد استقبال ملتهای کشورها قرار گرفتند و محبوبیت آنها ناشی از محبوبیت انقلاب و جمهوری اسلامی بوده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ، موضع رئیس جمهور در قبال فلسطین و اسرائیل را موجب عقب نشینی سران کشورهای عربی و اسلامی در مقابل اهداف صهیونیست ها دانست و اظهار کرد: وقتی برخی کشورهای عربی و اسلامی ، روابط خود را با اسرائیل تحکیم می کنند و دست به عادی سازی روابط می زنند، باعث ناامیدی ملتهای مسلمان می شود و این ملتها فکر می کنند همه چیز تمام شده ، اما وقتی یک دولتی می آید و در دفاع از فلسطین شعار جدیدی را که در واقع همان شعار اصیل انقلاب است که حضرت امام (ره) مطرح کرده بودند در فضای آلوده ای مثل فضای موجود مطرح می کنند، طبیعتا امید بیشتری در جوامع اسلامی پیدا می شود.
محتشمی پور همچنین به انتخابات مجلس هشتم اشاره کرد و گفت: نتیجه این انتخابات بستگی به عملکرد رقبای انتخاباتی دارد، همان گونه که اصلاح طلبان به دلیل عملکرد خودشان در گذشته شکست خوردند.
وی سپس به آسیب شناسی اصلاح طلبان در گذشته پرداخت و گفت: اصلاح طلبان به اصطلاح متفرق بودند و کسانی بودند که دارای یک هدف مشخص در رابطه با نظام جمهوری اسلامی ایران نبودند و با هم در زمینه های سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی اختلاف نظر داشتند و نمی توانستند حول یک محور مشخص فعالیت داشته باشند. آنها بیشتر توجهشان به نخبگان بود تا به آحاد مردم و جامعه . اینها نقاط ضعف جبهه اصلاحات در گذشته بود که به همین دلایل عرصه به رقیب جریان اصلاح طلب که هر دو زیر سقف نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند واگذار شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها