
به گزارش جام جم آنلاین ، آخرین وضعیت و آمار مربوط به واکسیناسیون همگانی علیه کرونا در سراسر جهان به شرح زیر است:
*تا امروز بیش از دو میلیارد دوز واکسن کرونا در کشورهای مختلف جهان توزیع شده است.
*کشور جبل الطارق که در جنوب اسپانیا واقع شده و بیش از 33 هزار نفر جمعیت دارد تنها کشور و به عبارت دیگر قلمرو مستقلی در جهان به شمار می رود که کل جمعیت آن واکسینه شده اند. نرخ واکسینه کردن در این کشور بسیار کوچک و بسیار کم جمعیت 114.7 درصد است.
*کشور سیشل در اقیانوس هند هم دومین کشور برتر جهان از لحاظ تزریق واکسن کروناست.این کشور کمی بیش از 97 هزار نفر جمعیت دارد و این جمعیت 67.7 درصد واکسینه شده اند.
*کشور و یا به عبارتی جزیره کوچک سن مارینو نیز سومین قلمرو مستقل برتر جهان در زمینه واکسینه کردن جمعیت است. این کشور نیز کمی بیش از 33 هزار نفر جمعیت دارد و تا امروز 64 درصد از کل جمعیت آن واکسن را تزریق کرده اند.
*کشور آفریقایی کنگو بدترین وضعیت را در میان سایر کشورهای جهان در زمینه واکسیناسیون علیه کرونا دارد. در این کشور حتی یک دوز هم تزریق نشده است.
*نمودار نشان می دهد روند واکسیناسیون در جهان رو به پایین قرار گرفته و میزان تزریق کاهش یافته است. عدم صادرات، عدم تولید و همکاری نکردن برخی کشورها با یکدیگر از عمده دلایل کاهش ناگهانی تزریق در جهان است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد