دانیل آلوس روبرتو کارلوس سمت راست

دانیل آلوس ، مدافع تیم سویا یکی از بهترین مدافعان این فصل اروپا بوده است. نام او از همان اوایل فصل در فهرست خرید چند تیم بزرگ فوتبال اروپا قرار گرفت و اگر او را فصل آینده هم در سویا ببینیم ، تعجب خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۳۱۶۹۸

این بازیکن 24 ساله از تیم باهیا خود را به مدارج بالا رساند و یکی از اعضای تیم ملی جوانان برزیل در سال 2003 بود که قهرمان جهان شد.دانیل آلوس در افتخارات سال گذشته سویا سهم مهمی داشت و اکنون در روزهای پایانی فصل 2006-2007 همراه با سویا برای قهرمانی جام یوفا و لالیگا تلاش می کند. برای یک مدافع کناری خیلی سخت است که از دیدگاه یوفا به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شود؛ اما دانیل آلوس داسیلوا، مدافع برزیلی موفق سویا فصل گذشته و در پایان رقابت های جام یوفا که با قهرمانی سویا همراه بود، این افتخار را کسب کرد. او معمولا به عنوان بال راست در حملات سویا ظاهر می شود و با همان سبکی بازی می کند که روبرتو کارلوس در سمت چپ توپ می زند. آلوس در دفاع نیز عالی عمل می کند.
بازیهای عالی آلوس در دفاع و حمله موجب شده است که او در 3 فصل گذشته یکی از کلیدی ترین بازیکنان سویا شود. او در 2 فصل گذشته در بین 20 بازیکن برتر لالیگا قرار گرفته است . این آمار براساس امتیازهای بازیکنان در هر هفته از دید مجله معتبر دون بالون استخراج شده است.
در فصل پیش او بالاتر از همه بازیکنان رئال مادرید و حتی بالاتر از بهترین گلزن لیگ دیوید ویا قرار گرفت. نکته جالب دیگر این که فقط 7 بازیکن در همه لالیگا بیش از او پاس گل داده اند که همگی از ستارگان تیمشان هستند.با وجود این آمار خیره کننده در حمله ، آلوس خود را یک مدافع می داند. او به قدری خوب دفاع می کند که یک ستون نویس اسپانیایی او را به میله ای تشبیه کرد که در گوشت تن مهاجمان حریفان سویا فرو می رود. آلوس در سال 2002 به سویا آمد. در آن موقع او را یک بازیکن تکنیکی ، کوچک اندام و سریع می دانستند که منظم بازی می کند. نفوذها و سانترهای دقیق آلوس در همان فصل اول از دیدگاه روزنامه مارکا دور نماند و با توصیف هایی باورنکردنی و فوق العاده ازسوی این روزنامه روبه رو شد.یکی از کتاب های سال فوتبال اسپانیا که درباره هر بازیکن جمله ای منتقدانه می نویسد درباره آلوس نوشت: افسوس که او نمی تواند برای تیم ملی اسپانیا بازی کند. آلوس اکنون دوملیتی است و چندی پیش گفت به کشور اسپانیا علاقه مند است.
او در یکی از بازیهای سویا سرش را به رنگهای پرچم اسپانیا درآورد؛ هرچند بعدها گفته شد او می خواسته رنگ آن را به نشانه تیم سویا قرمز و سفید کند، اما به رنگ قرمز و زرد شده است ! دانیل آلوس در سال 2003 برای تیم ملی جوانان برزیل بازی کرده است ؛ اما او در تلاش بوده که با استفاده از قانون فیفا برای تیم ملی بزرگسالان اسپانیا بازی کند. با وجود این بسیاری معتقدند او با فرم کنونی اش شایسته حضور در تیم ملی برزیل است.
آلوس از تیم باهیا شروع کرد که برخلاف باشگاه های بزرگ ، بازیکنان زیادی به فوتبال برزیل معرفی نکرده است. مبلغ قرارداد او با سویا فقط 660 هزار پوند بود که بسیار ناچیز به شمار می رود. اکنون قیمت او در بازار نقل و انتقالات دست کم 15 برابر آن برآورد می شود. رئال مادرید و بارسلونا همچنان خواهان به خدمت گرفتن وی هستند. از طرف دیگر شایعه شده که رافابنیتس ، مربی لیورپول با پیشنهادی 10 میلیون پوندی خواهان اوست. رئیس باشگاه سویا، خوزه میرا دل نیدو فعلا در برابر این پیشنهادها مقاومت کرده است. آلوس بتازگی گفته که عاشق تماشای فوتبال بویژه دیدن رقابت های لیگ برتر انگلستان است. کارشناسان می گویند؛ شاید در آینده نزدیک او یکی از بازیکنان لیگ برتر باشد که در آن صورت بازیکنان تیمهای مقابل باید دقت کنند اشتباهات بازیکنان میدلزبورو در فینال سال گذشته جام یوفا را در برابر او تکرار نکنند.


منبع: world soccer
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها