نخست وزیر فلسطین: اسرائیل باید همه زندانیان فلسطینی را آزاد کند

هزاران فلسطینی به مناسبت روز سالانه زندانیان در ساحل غربی و نوار غزه تظاهرات کردند و خواستار آزادی هزاران فلسطینی شدند که در زندان های مخوف رژیم اشغالگر اسرائیل اسیرند و شکنجه می شوند.
کد خبر: ۱۳۱۴۵۷

به گزارش بی بی سی، آمار رسمی ظاهری زندانیان فلسطینی در زندان های اسرائیلی بیش از 9 هزار نفر است.
اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین زندانیان فلسطینی را به عنوان قهرمان توصیف کرد و گفت: آزاد کردن آنان از اولویت های دولت او است.
مذاکرات برای مبادله زندانیان فلسطینی با یک نظامی اسرائیلی که ژوئن گذشته به وسیله مبارزان فلسطینی اسیر شد ، ادامه دارد.
هنیه گفت تمام زندانیان فلسطینی باید آزاد شوند نه فقط کسانی که قرار است با نظامی اسرائیلی مبادله شوند.
رژیم اسرائیل به بهانه آزاد کردن نظامی خود - به نام گیلاد شالیت - از روز بعد از دستگیری وی بارها به مناطق مختلف فلسطین از راه هوا و زمین حمله کرد و نزدیک به 300 فلسطینی را شهید کرد و هزاران نفر را مجروح و دستگیر کرد.
در حالی که مبارزان فلسطینی از همان ابتدا گفتند وی را در مقابل آزادی زندانیان فلسطینی آزاد خواهند کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها