این حلوای خوشمزه و مقوی هم تنوعی در خوراکی‌های سفره افطار یا سحری ایجاد می‌کند هم می‌تواند در ایام روزه‌داری کمک کند تا در طول روز کمتر گرسنه‌شده و ضعف نکنیم.
کد خبر: ۱۳۱۲۶۴۲
مواد اولیه
  آرد برنج: نصف لیوان(2000تومان)
  گلاب: نصف لیوان(1000تومان)
  شیر: 3لیوان(3000تومان)
  شکر: نصف لیوان(1000تومان)
  نشاسته: نصف لیوان(1000تومان)
  آب: 4لیوان
  کره و روغن: به میزان لازم
  خلال‌بادام یا خلال‌پسته برای تزیین: به میزان دلخواه




طرز تهیه
نشاسته را در 4لیوان آب‌ ریخته، حل‌کرده و از صافی رد می‌کنیم. آردبرنج را هم در شیر که حتما باید سرد باشد ریخته، حل‌کرده و از صافی رد می‌کنیم. سپس دو مایع را در قابلمه مناسبی ریخته، با هم مخلوط‌کرده و شکر، کره و روغن را به آنها اضافه کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم و تا وقتی که مایع به‌جوش آید و غلیظ شود مدام هم می‌زنیم تا نچسبد و نسوزد. چند دقیقه قبل از برداشتن حلوا از روی حرارت گلاب را اضافه‌کرده و کمی هم می‌زنیم. سپس بعد از کمی خنک‌شدن این حلوای خوشمزه با طعم متفاوت را در ظرف مناسبی ریخته و با انواع خلال تزیین‌کرده و سرو می‌کنیم.  




نکات آشپزی
به دلیل استفاده از کره یا روغن بهتر است از شیر کم‌چرب استفاده کنیم تا حلوا خیلی چرب نشده و طعم بهتری بگیرد.
 
منبع: ضمیمه روزنامه جام جم / چاردیواری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها